Info om våre fotballturer for å se kamper i Manchester.

Våre fotballturer innkluderer: hotellovernatting + fotballbilletter, ikke flybilletter. 2 eller 3 netter (3 stjernes standard) i dobbeltrom + 1 stk fotballbillett pr person til valgt kamp. Deres fotballbilletter hentes ut på hotellet eller leveres personlig av vår agent i Manchester.

VIKTIG: Vi anbefaler alle å reise ut på fredag og retur på mandag, da kampen på kort varsel kan flyttes, som regel flyttes kampen til søndagen. Hver enkelt er pliktig til selv å sjekke når kampen spilles, se dagspresse. Vi prøver å holde våre sider oppdatert, men tar intet ansvar dersom de viser feil kampdato. Billetten til selve kampen er alltid gyldig/gjelder til kampen selv om kampen flyttes til ny dato. Dersom dere flyr til Liverpool anbefaler vi at dere bestiller transfer fra flyplassen til Manchester, da flyet lander som regel veldig sent, og det kan være veldig vanskelig med transport til Manchester så sent. Eventuelt at dere bestiller overnatting første natten på Liverpool flyplass. Dette koster ikke noe ekstra, opplys når dere bestiller så ordner vi dette.

Pakken inneholder: Overnatting i dbl.rom, 3 netter og billett til kampen pr person. For ekstra overnattinger kommer et tillegg på kr. 590,- pr person. Info om hotellet, se under.

Få : Betyr få plasser igjen, så her kan det være lurt å bestille umidelbart dersom dere ønsker å dra. Dere har alikevel 10 dagers avbestillingsfrist.

* Pakken inneholder 3 netter i dobbeltrom i 3*** hotell samt billett til kampen. Ekstra natt koster 590,- pr person.Vi kan være behjelpelig med trippel eller familie rom dersom dette er et ønske. Enkeltromstillegg: kr. 590 pr. natt.

Spesielle ønsker.

Dersom dere har spesielle ønsker streber vi oss naturligvis til å tilfredstille disse, ønsker dere 4 **** hotell, eller bestilling av andre ting er det bare å ta kontakt. Vi har gode kontakter i Manchester.

Les også våre betingelser.

Billettene:

Billettene blir levert på hotellet eller avtalt meatingpoint av vår agent i Manchester.

Våre hoteller i Manchester:

Dette er våre samarbeidende hoteller i Manchester. På travle fotballhelger benytter vi også andre 3 stjerners hoteller.

Ibis Manchester City Centre, Pollard Street

Dette hotellet er moderne budsjett hotell i den franske IBIS-kjeden, beliggende sentralt i byen - bare 10- 12 minutters gangavstand fra Piccadilly Station hvor flytoget kommer inn. Du finner en rekke barer og restauranter mindre enn 20 minutters gange unna.
Vi tilbyr dobbeltrom og trippelrom på dette hotellet. Gratis WIFI og god frokost med mye frukt på menyen. Et greitt og praktisk hotellalternativ i sentrale Manchester. Tripadvisor rating 3,5

 

IBIS Salford Quays

 

Ibis Budget Salford Quays er er et av våre mest populære hoteller i Manchester. Det ligger i gangavstand til Old Trafford og Salford Quays er et populært område med cafeer og restauranter. Hit reiser mange fra andre deler av Manchester for å handle og å gå ut på kveldene. The Lowry Centre med sine outlets har noen av Nord-Englands beste shoppingmuligheter. Hotellet er et moderne turistklasse hotell. Frokost er inkludert på dette hotellet. Grei trikkeforbindelse til bysentrum. 

Premier Inn Manchester

Premier Inn er en av de største hotellkjedene i Storbritannia med flere hoteller i Manchester, alle med veldig bra standard. Her finnes det også familierom for inntil 4 pers. dersom barna er under 16 år.

Holiday Inn Express Manchester East

Fasiliteter:

  • Bar/Lounge
  • Restaurant
  • Gratisfrokost
  • Gratisparkering
  • Rullestoltilgang
  • Businesssenter
  • Fitnesssenter

Holiday Inn Express Manchester East ligger i fredfylte omgivelser i nærheten av Debdale Park. Dette hotellet med miljøvennlig profil har restaurant og en bar/salong. Gratis frokost serveres hver morgen. Trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer). Andre fasiliteter er flerspråklig personale, kaffe i lobbyen og gratis aviser i resepsjonen. Gjesteparkering er gratis. Dette hotellet er et røykfritt hotell.

Hotellet ligger i nærheten av City of Manchester stadion, Sport City og Manchester Velodrome. Ikke langt unna ligger også Universitetet i Manchester og Manchester museum, mens Fotballentusiaster er bare en kort kjøretur unna hjemmearenaene til Manchester United og Manchester City.

Manchester International Airport er 15 minutter unna, mens en times kjøretur langs motorveien vil føre deg til Lake District, Blackpool, og Liverpool.

Det er 24-timers busservice inn til sentrum. Her finner du store og små kunstgallerier, inkludert The Tate North, The Lowry ved Salford Quays, City Art Gallery, Manchester Museum og Museum of Science and Industry. Enten du bestemmer deg for å shoppe i The Trafford Centre eller gå på en konsert i MEN Arena, er du alltid velkommen til Holiday Inn Express Manchester East.

De 97 gjesterommene har gratis aviser og kaffetrakter/tekoker. Et utvalg av puter er tilgjengelig. Gjestene kan mot en avgift bruke Internett på rommet via trådløs tilgang med høy hastighet. Rommene har LCD-TV med digital-TV-kanaler. Alle rommene har skrivebord og telefon. Badene har dusj, sminkespeil, hårføner og kostnadsfrie toalettartikler. I tillegg tilbys fasiliteter som strykejern/-brett og telefonvekking på forespørsel.

Holiday Inn Express Salford Quays

Holiday Inn Express Salford Quays ligger i Salford Quays- området, som er et populært utelivsområde omgitt av kanaler, kaier og restauranter. Det er kort vei til Old Trafford fra dette hotellet, som hører til de mest populære blant de som skal på kamp. Hotellet har en trivelig bar.

Du kan også velge å oppgradere til 4 stjerners standard mot et pristillegg.

Blant det vi da tilbyr er:

AC Hotel Manchester Salford Quays

AC Hotel Manchester Salford Quays ligger rett ved Old Trafford (ca. 5 min å gå) i Salford Quays-området med sine restauranter og sitt uteliv. Hotellet er toppmoderne har bar og italiensk restaurant. Det ligger også i nær det kjente Lowry shopping sentret med sine mange butikker og gode priser, som folk reiser til fra hele Nordvest England for å handle.

Macdonald Townhouse Manchester

Dette hotellet ligger i sentrum av manchester like ved Oxford Road Rail Station. Arndale Shopping Centre og Piccadilly Station er ca. 10 min. unna i gangavstand. Bygningen var tidligere et tekstillager, og har gjennomgått en omfattende oppussing.

Novotel Manchester Centre

Hotellet ligger i sentrum av Manchester i det såkalte Chinatown ikke langt fra Manchester Central. Kort avstand til barer, shopping og teater. Rommene er romslige og utstyrt med TV og kaffe/te-koker.

Arora Hotel

Arora Hotel ligger midt i Manchester sentrum ved Piccadilly og China- town. Hotellet ligger i en gammel fredet bygning fra begynnelsen av 1900- tallet, men er moderne innredet. Stort treningssenter. 24-timers room-service Flere restauranter og barer. Et meget godt sentralt hotell.

Severdigheter/aktiviteter:

Lyme Park
Tatton Park
The Printworks
Evening News
ArenaImperial War Museum
Museum Science & Industry
Opera House & Palace Theater
United Football Stadium and Museum ; Old Trafford