Info om våre fotballturer for å se kamper i Liverpool.

Våre fotballturer innkluderer: hotellovernatting + fotballbilletter, ikke flybilletter. 2 eller 3 netter (3 stjernes standard) i dobbeltrom + 1 stk fotballbillett pr person til valgt kamp. Deres fotballbilletter hentes ut på hotellet eller leveres personlig av vår agent i Liverpool.

VIKTIG: Vi anbefaler alle å reise ut på fredag og retur på mandag, da kampen på kort varsel kan flyttes, som regel flyttes kampen til søndagen. Hver enkelt er pliktig til selv å sjekke når kampen spilles, se dagspresse. Vi prøver å holde våre sider oppdatert, men tar intet ansvar dersom de viser feil kampdato. Billetten til selve kampen er alltid gyldig/gjelder til kampen selv om kampen flyttes til ny dato.

Vær tidlig ute. Liverpool er en vanskelig by når det gjelder hotell. Når det er kamper er de fleste fullbooket eller ekstremt dyre. Vær derfor tidlig ute med bestillingen. Husk at du har gratis avbestilling.

Det er få trippel og firesengsrom tilgjengelig, så disse er ofte dyre. Unntaket er hvis maks to av de reisende er over 16 år. I så fall kan vi tilby Premier Inn Liverpool (West Derby)

Et alternativ er leilighet, men disse er gjerne 4*, så dere må i så fall regne med et tillegg i pris.

Dersom dere har spesielle ønsker streber vi oss naturligvis til å tilfredstille disse, ønsker dere 4 **** hotell, eller bestilling av andre ting er det bare å ta kontakt. Vi har gode kontakter i Liverpool.

Pakken / Prisen inneholder : Overnatting i dbl.rom, 3 netter og billett til kampen pr. person.  For ekstra overnattinger kommer et tillegg på kr. 590,- pr person.

Hoteller

I Liverpool benytter vi følgende hoteller

Liverpool Central Exchange Street
Travelodge Liverpool Central Exchange Street ligger i sentrum av Liverpool - rett ved Liverpool Rådhus og
fem minutters gangavstand fra berømte Carvern Club. Herfra kan du gå til det meste av hva Liverpool kan
tilby - puber, restauranter, kafeer og shopping sentret Liverpool One. Vårt mest populære hotell i Liver-
pool. 

 

 

PREMIER INN LIVERPOOL (WEST DERBY)

Dette hotellet er det av våre hoteller som ligger nærmest Anfield Road. Det er populært blant fans som vil bo nærmere til banen enn til sentrum. Beefeater Restaurant & Pub ligger vegg-i-vegg med hotellet og er et populært sted å avslutte kvelden. Hotellet ligger i byen i et trygt strøk, kun ca. 8 min med taxi fra Liverpool Station (Lime Street).

ANFIELD HOTEL, CABBAGE HALL

Anfield Hotel,  Cabbage Hall er en kombinasjon av et moderne hotell og et tradisjonelt britisk vertshus. Hotellet ligger i hjertet av Anfield i den nordvestlige utkanten av Liverpool sentrum. The Cabbage Hall Hotel er 10 minutters gange fra Liverpool FCs Anfield Stadium.

Alle rommene har eget dusjrom, 32-tommers flatskjerm-TV og bekvemmeligheter som gratis te/kaffe, hårføner og strykeutstyr.

Kontinental frokost serveres hver morgen, mens du kan kjøpe varm frokost etter kl. 12.00. The Cabbage Hall Hotel har også en restaurant med uteservering, så du kan nyte mat og drikke uansett vær. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. The Cabbage Hall har også et privat selskapslokale som du kan booke til spesielle anledninger, deriblant bursdager, dåp eller møter.

Cavern Club i Mathew Street er populær blant Beatles-fans og ligger bare 10 minutter unna med taxi. Du finner offentlig transport til sentrum i nærheten av hotellet.

Når Liverpool FC har hjemmekamp, vil antallet ledige parkeringsplasser være begrenset. Plassene tildeles etter førstemann-til-mølla-<wbr/>prinsippet.

Anfield passer utmerket for deg som er interessert i fotball, puber og storbyturer.

CASTLE LODGE, ANFIELD

Castle Lodge Guest House ligger mindre enn 5 kilometer fra Liverpool sentrum og 10 minutters kjøring fra Albert Dock. Stedet tilbyr gratis Wi-Fi og avgiftsfri parkering med videoovervåkning og har heis og en rampe for rullestolbrukere.

Om morgenen kan du spise frokost med et utvalg av frokostblandinger, yoghurt, frisk frukt, ristet brød, syltetøy, te og kaffe.

Alle rommene har TV med Freeview-kanaler, strykeutstyr, hårføner og enten eget bad eller tilgang til felles bad. Noen av de større rommene har plass til opptil 6 personer og passer perfekt for grupper.

Motorveien M62 er mindre enn 10 minutters kjøring unna Castle Lodge. Anfield fotballstadion er bare 10 minutters gange eller 2 minutters kjøring unna. Kjøpesenteret Liverpool One og kunstgalleriet Tate Liverpool er ca. 15 minutters kjøring unna.

 

Ved veldig stor pågang bruker vi også Premier Inn, Roby , Premier Inn, North og Premier Inn, Aintree

 

Mot et tillegg kan vi tilby:

THE LINER HOTEL

The Liner ligger midt i Liverpool sentrum med gangavstand til barer, restauranter og nattklubber. Det er et såkalt tema- hotell og temaet er Liverpools stolte tradisjon som sjøfartsby. Rommene kalles kabiner og restaurantene påkaller også oppmerksomheten med maritime navn som Seven Seas Brasserie som er Liverpools mest kjente fiskerestaurant.

TRAVELODGE LIVERPOOL

Bo i sentrum av Liverpool med kort avstand til en mengde butikker og museer, bl.a. Liverpool One shoppingsenter, Merseyside Maritime museum, The Beatles Story og The Tate Liverpool.

 

Disse hotellene er hovedhotellene våre i Liverpool. På dager med mange reisende og populære kamper benyttes flere andre trestjerner hoteller. Mot pristillegg tilbyr vi følgende 4 stjerners hoteller:

JURYS INN LIVERPOOL

Dette kan regnes som et 4* hotell, men hotellet selv har valgt å klassifisere seg som 3* da de også ønsker firmakunder, og disse har ofte ikke lov til å booke 4*. Denne må bookes tidlig da prisene går opp jo nærmere innsjekk.

Hotellet ligger ved Kings Dock ca. 5 min. gangavstand fra sentrum. Rommene er lyse og moderne med flatskjerm-TV og romslig bad. Du finner også restaurant, bar/lounge og kaffebar på hotellet.

 

THISTLE LIVERPOOL CITY CENTRE, ATLANTIC TOWERS

Hotellet ligger vendt mot kaien og gir utsikt over elven Mersey. James Street og Moorfilelds stasjon ligger 5 min. gange unna, og Albert Dock og Livepool One shoppingsenter 10 min. Rommene har klimaanlegg, LCD-TV og eget bad. Hotellets restaurant byr på britisk og europeisk mat, og her en fantastisk utsikt over sjøen.

HOTEL INDIGO LIVERPOOL

Dette unike hotellet ligger 5 min. kjøretur fra Liverpool Lime Street og bare 5 min. gangavstand til sentrum. Det er et trendy hotell med restaurant, bar og gratis WiFi. Bygningen og rommene er inspirert av Liverpools historie og kultur. Et lekent interiør gjenspeiler den tidligere bomullsindustrien som lå her. Rommene er fargerike, og er utstyrt med store senger og LCD TV.

ROSCOE HOUSE HOTEL

Ligger i Liverpool City Centre, er Roscoe House det perfekte stedet å oppleve Liverpool og dens omgivelser. Herfra kan gjestene nyte lett tilgang til alt den livlige byen har å tilby. Med byens viktigste attraksjoner som Unity Theatre, Philharmonic Hall Liverpool, Everyman Theatre innen nær rekkevidde, vil besøkende til hotellet bare elsker sin beliggenhet. Ved å tilby sine gjester førsteklasses tjenester og et bredt spekter av fasilitete er Roscoe House forpliktet til å sikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig. Wi-Fi i fellesområder, flyplasstransport, familierom, turer for å sikre våre gjester den beste komfort.

HEYWOOD HOUSE

Hotellet ligger i sentrum, 10 min. unna Liverpool One og 15 min. unna Merseyside Maritime Museum, Tate Liverpool og Beatles Story. Både Albert Dock og St. James Street Rail Station er 2 min. gange unna. Bygningen er restaurert fra det som opprinnelig var Liverpools første bank. De moderne rommene har en klassisk, elegant stil.

BRIDGESTREET AT LIVERPOOL ONE

Dette er et leilighetshotell som ligger i Liverpool One i sentrum. Leilighetene har stue med TV/DVD, fullt utstyrt kjøkken og moderne bad. Velg mellom leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom. Flott utsikt over byen og Waterfront. Underholdning og shopping finnes rett utenfor døra. Resepsjonen er åpen hele døgnet.

Disse 4 * hotellene er hovedhotellene våre i Liverpool. På dager med mange reisende og populære kamper benyttes andre firestjerners hoteller.

Transport til Liverpool.

Dersom dere lander i Manchester anbefaler vi at dere tar tog fra flyplassen til Manchester sentrum, deretter tog til Liverpool Lime Street. Dere kan også ta taxi direkte til hotellet.

Puber/Barer Liverpool

Flanagans Apple

Adresse: 18 Mathew Street, Liverpool. 

Veldig populær irsk pub med live musikk. Her kan dere møte mange nordmenn på fotballtur som bruker å denne veldig  populære puben som sitt stamsted.

The Pump House

Adresse: The Colonnades, Albert Dock, Liverpool, Brygge området.

Her er det LIV !Ny og moderne to etasjers bar i det populære Albert Dock-området. Uteservering når været tillater det . Meget bra kjøkken som serverer gode lunsjer og middager til en meget hyggelig pris.

The White Star

Adresse: 2-4 Rainford Gardens, Liverpool

En meget tradisjonsrik engelsk pub med godt utvalg. Sender alt av fotball på storskjerm med Sky Sports.http://www.thewhitestar.co.uk/

http://www.thewhitestar.co.uk/

Aldo's Place

Adresse: 38-40 Victoria Street, Liverpool

Veldig mange turister går hit, kansje litt for mange irer for oss Nordmenn. Utestedet til John Aldridge

Restauranter

Café Sports England ("Carraghers")

Adresse: 42/44 Stanley Street.

Jamie Carragher er deleier, og stikker selv innom ved en rekke anledninger. Sportslig atmosfære, plasmaskjermer, god mat samt hyggelig service gjør dette til et meget populært sted. Bordbestilling anbefales. http://www.cafesportsengland.com/

http://www.cafesportsengland.com/

Gusto Restaurant and Bar

Adresse: Albert Dock, Liverpool, Havne området.

Italiensk restaurant med meget god mat, en meget stilig sådan, her er det lurt å bestille på forhånd. Populær blant flere av Liverpools spillere.
http://www.gustorestaurants.uk.com/restaurants/gusto-liverpool

http://www.gustorestaurants.uk.com/restaurants/gusto-liverpool

Casa Bella

Adresse: 25 Victoria Street, Liverpool

Dette er en av byens aller mest populære italienske restauranter. Hyggelige priser og et utmerket sted for ”Drop-in”.
http://www.casabellarestaurant.co.uk/

http://www.casabellarestaurant.co.uk/

La Tasca

Adresse: Queen Square, Liverpool

TAPAS: Dersom dere ønsker Tapas er dette stedet å dra. Spansk tapas restaurant i moderne Queen Square. Stedet er ofte fullt, men om du er litt tålmodig og kan vente litt bruker de å ordne bord. Uteservering og veldig hyggelig atmosfære.

http://www.latasca.co.uk/find-us/liverpool.html

Living Room

Adresse: Victoria Street, Liverpool

IN STEDET: Åpnet i oktober 2000 med en målsetning om å tilføre byen et mer sofistikert spisested. Med sin avslappende atmosfære og flotte menyer har de innfridd sine mål. Bordbestilling må ordnes på forhånd,  på kveldstid og spesielt i helgene.

http://www.thelivingroom.co.uk

60 Hope Street

Adresse: 60 Hope Street; Liverpool

Sjømatrestuaranten med STOR S. Denne reaturanten har 4 ganger vunnet prisen som ”Best Merseyside Restaurant of the Year”. Vel kjent for sin gode sjømat og spesielt for desserten ”Deep Fried Jam Sandwich with Carnation Milk Ice Cream”. Her må du forhåndsbestille 

http://www.60hopestreet.com/

Sapporo Teppanyaki Restaurant

Adresse: 134 Duke Street; Liverpool

Sushi and noodles: Spiser du, og er glad i Sushi, Noodler og japansk mat, er dette stedet som gjelder. Måten maten blir tilberedt på er en opplevelse i seg selv.

http://www.sapporo.co.uk/

Olive Press

Adresse: 25-27 Castle Street; Liverpool

Pizza og Pasta:Hyggelig atmosfære og italienske favoritter som fersk, hjemmelaget pasta og stenovnsbakt pizza. Bordbestilling anbefales på kveldstid og i helgene.

http://www.heathcotes.co.uk/olivepress/liverpool-restaurant.html

For andre restauranttips anbefaler vi http://www.toptable.co.uk/

Severdigheter/aktiviteter:

Albert Dock
Liverpool University
River Mersey
Anfield Road
City Centre